Find & Drive your Dreamcar

VDM Cars

VDM Cars is een internationaal, onafhankelijk autobedrijf met ’s werelds meest luxe, exclusieve, investment & sports cars.

Het zoeken, vinden en bezitten van de ultieme sportauto is voor velen een droom die uitkomt. Een droom die vaak begon met de bekende poster boven het bed. Van poster tot werkelijkheid; het moment van instappen, starten en wegrijden. Bij VDM Cars weten we hoe bijzonder dat is. Daarom vindt u bij ons auto’s die aan al uw verwachtingen voldoen – en vaak zelfs nog wat meer.

Niet voor niets leveren wij uitmuntende, exclusieve auto’s die naadloos aansluiten bij het ideaalplaatje dat u gevormd hebt. Wij kunnen leunen op een jarenlange ervaring in de automotive branche en dankzij ons internationale netwerk beschikken wij continu over een exclusief assortiment. Nog zo’n kernmerk: al onze professionals delen dezelfde liefde voor auto’s als u. Alleen zo kunnen wij de service bieden waar we allemaal voor staan. Graag zetten wij die extra stap, op welk vlak dan ook. Indien gewenst finetunen wij de auto geheel naar uw specifieke wensen. Bij VDM Cars noemen we dat: exclusiviteit met een griffel.

 

“Klopt u bij ons aan, dan doet u dat om een wensdroom te verwezenlijken. Door onze gedeelde liefde voor de automobiel kunnen wij ons uw wensen en behoeften voorstellen. En concretiseren. ‘Nee’-verkopen doen wij niet, de perfecte auto bestaat immers en wij zijn de aangewezen partij om de match met u te maken.”

– Team VDM Cars –

 

VDM Cars Hengelo BV
Goudstraat 9
7554 NG Hengelo
T: +31 (0)74 79 200 33
E: info@vdmcars.de

VDM CARS